menu close
Karen Sleurs & Els Bruyninckx

De Wyngs-madammen

Wyngs wordt gerund door Karen Sleurs en Els Bruyninckx, twee doorwinterde communicatiemadammen met meer dan 30 jaar gezamenlijke en complementaire ervaring in consultancy, journalistiek en in-house communicatiefuncties bij multinationals.
Karen Sleurs & Els Bruyninckx
Karen Sleurs & Els Bruyninckx

30 jaar complementaire ervaring

Zorgt ervoor dat wij precies begrijpen wat jij als klant nodig hebt
Maakt dat we perfect weten wat kwalitatieve consultancy inhoudt
Maakt dat we heel goed weten wat journalisten interesseert
Els Bruyninckx

Els Bruyninckx

Managing director & medeoprichter

Els heeft bijna 20 jaar ervaring in communicatie. Zo leerde ze het klappen van de zweep als consultant bij verschillende toonaangevende pr-bureaus, waar ze werkte voor een brede waaier aan klanten uit diverse sectoren werkte. Zo bouwde Els al de nodige ervaring op in product pr, crisiscommunicatie en specialiseerde ze zich in corporate communicatie.
" Management heeft een gigantische impact op de perceptie van een corporate brand. Daarom is het belangrijk om je leidinggevenden te profileren als thought leaders. "
In 2013 besloot Els om zich nog verder te verdiepen in corporate communicatie door aan de slag te gaan bij multinational Bayer als communicatiemanager. Hier was ze verantwoordelijk voor de externe communicatie en ook verschillende strategische interne communicatietrajecten.

In 2017 wilde Els haar horizon nog verder verbreden en startte ze bij FMCG multinational Henkel als hoofd Corporate Communicatie voor de Benelux. In deze rol nam ze alle interne en externe communicatie op zich, van strategie tot implementatie. Bij beide multinationals deed Els ook heel wat ervaring op met executive communicatie voor zowel het lokale management als leden van de board.

Eind 2018 richtte Els samen met Karen Sleurs Wyngs op.
Karen Sleurs

Karen Sleurs

Managing director & medeoprichter

Karen begon haar carrière in 2006 in de journalistiek bij de populaire kranten Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen. Ze werkte hier als reporter en als coördinatrice van de nieuwswebsites. Na 4 jaar ging ze voor een nieuwe journalistieke uitdaging bij Het Laatste Nieuws, waar ze als journalist werkte voor de nationale kernredactie en ook geregeld grotere achtergrondstukken en interviews schreef voor de weekendkrant.
" Het recept voor succesvolle communicatie is de juiste mix van goede content, credibiliteit en creativiteit. "
Na bijna 10 jaar in de journalistiek, besloot Karen eens een andere kant van mediarelaties te ontdekken als een consultant bij één van de grootste onafhankelijke pr-agentschappen in België. Hier werkte ze voor de key klanten van het bureau, waarna ze opklom tot Creative Director pr en uiteindelijk tot pr Director.

Eind 2018 richtte Karen samen met Els Bruyninckx Wyngs op.